Jubilee Place
Editorial
InDesign
Jubilee Place

Jubilee Place in Fortitude Valley has been purposefully designed around improved sustainability, productivity and wellbeing. Currently under construction, is being built after years of planning in reaction to the requirement to build better workplaces, with vastly improved allowances for fresh airflow, indoor and outdoor fully-connected meeting, recharging and working spaces, and smart contactless technology that saves both energy and time. 
  
This remarkable new building is completely new. A ground-up, purpose-specific energy-efficient masterpiece - not a retrofitted old building trying to make the grade and pretending to be new-world ready. Jubilee Place is not just fit for purpose – but for improved productivity, engagement, wellbeing and great business.

Website

Client: JGL Properties
Art Direction, Branding, Graphic Design, Website, Videography by Theola
Location Photography by Israel Rivera
-
Follow us on Instagram @wearetheola
Jubilee Place
950
12.6k
59
Published:
Multiple Owners
Theola Studio

Jubilee Place

Great workplace design is about ensuring that the people who use the spaces love turning up, engage with both the spaces and their colleagues mor Read More
950
12.6k
59
Published: