Job van Suijdam's profile

BlindEet - Date in tijden van social distancingAfstudeerproject met Nick Nelissen in eigen initiatief.

Hoe kunnen we in tijden van social distancing unieke interacties tot stand brengen met mensen die elkaar niet kennen?

BlindEet: Een uniek interactie concept waarbij je iedere gang online date met een andere leeftijdsgenoot uit de omgeving ‘s-Hertogenbosch. Om echt in te gaan op het innerlijk van elkaar kunnen gasten elkaar alleen maar horen en zien elkaar niet. Na de date kunnen ze elkaar een like geven, bij een match worden vervolgens de gegevens uitgewisseld zodat ze met elkaar contact kunnen opnemen. 

In samenwerking met de Spijsbereiders en Oven Aan, Kom Eraan hebben we het concept BlindEet kunnen bedenken en uitvoeren.

We hebben twee edities uitgevoerd waarin totaal 18 vrijgezellen hebben deelgenomen. 
Mijn rol binnen  het project: concepting, grafisch vormgeving, social media content creëren, webdesign interactie ontwerp. Zie onderstaand de uitingen van het concept.


De Spijsbereiders: De Spijsbereiders geloven in eigenheid en concepten die anders durven te zijn. Dit doen we door actief te zijn met nieuwe producten en concepten. Soms in eigen beheer, soms in opdracht van ondernemers die niet bang zijn anders te denken.

Oven Aan, Kom Eraan!  Elke werkdag maken wij een verse en gezonde maaltijd voor je klaar, die je alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven!


Lees een interview over BlindEet met Punt Avans hier!BlindEet - Date in tijden van social distancing
Published:

BlindEet - Date in tijden van social distancing

Published: