Project Views
Appreciations
428
Followers
209
Following
258
DIGITAL PUBLISHING

Er is de laatste jaren veel veranderd als het gaat om het informeren van consumenten. Er zijn nieuwe apparaten op de markt gekomen. Denk daarbij aan devices zoals je Smart Phone of je iPad. Communicatiemiddelen en reclame-uitingen worden daarom niet alleen gedrukt, maar ook digitaal aangeboden.… Read More
DIGITAL PUBLISHING

Er is de laatste jaren veel veranderd als het gaat om het informeren van consumenten. Er zijn nieuwe apparaten op de markt gekomen. Denk daarbij aan devices zoals je Smart Phone of je iPad. Communicatiemiddelen en reclame-uitingen worden daarom niet alleen gedrukt, maar ook digitaal aangeboden. Kranten, tijdschriften en reclamefolders zijn niet meer saai, maar zitten vol interactiviteit.
Om de vraag van klanten te kunnen beantwoorden zijn vakmensen nodig. Vakmensen die zich Digital Publishers mogen noemen. Zij geven vorm aan media-uitingen en bedenken oplossingen voor verdere verspreiding. Of het nu gaat om drukwerk of een interactieve uiting voor op een device, de Digital Publisher is altijd in staat een kwalitatief hoogwaardig product te realiseren.

Ben jij creatief en vind je het leuk om met computers te werken, dan is de opleiding Digital Publishing iets voor jou.
Deze opleiding biedt jou de mogelijkheid om je te profileren op de arbeidsmarkt of geeft je de kennis mee die je kan benutten in een andere beroepsrichting, zoals fotograaf, illustrator, of vormgever.

De Digital Publisher wordt opgeleid voor het realiseren van flyers, posters, boeken, stationery, verpakkingen, reclame-uitingen, logo’s en lay-outs voor magazines en folio’s. Je gaat aan de slag met professionele software voor opmaak en beeldbewerking. Naast traditioneel werk leer je interactiviteit voor devices, zoals iPads of Smart Phones, toe te passen.

Als student Digital Publishing zit jij nooit stil, maar omarm je het vak met passie. Je bent in staat om naar de toekomst te kijken en je staat open voor innovatie en veranderingen. Met je leergierigheid ontwikkel jij je kennis en vaardigheden op school en in het bedrijfsleven. Je maakt daarbij optimaal gebruik van de mogelijkheden die je worden geboden. Je bent integer, betrouwbaar en in staat om op een correcte wijze te communiceren.
Verbreed je blik, kijk in de toekomst en zie de mogelijkheden die voor je liggen.

Niets is onmogelijk en elke dag is anders!l Read Less
Member since: