Project Views
53
Appreciations
8
Followers
3
Following
1
Design og branding af hjemmesider. Vi arbejder med Wordpress, som det primære CMS system. Vi knokler også med SEO og online markedsføring.
Lær hvad SEO går ud på i denne helt GRATIS SEO Guide. Her lærer du lidt om alle de vigtigste områder indenfor SEO. Klik her og lær mere i dag.
Søgemaskineoptimering (på engelsk: Search Engine Optimization, forkortes SEO) er en metode eller et værktøj, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner. Søgemaskineoptimering er optimering af teknik, indhold og links fra andre hjemmesider for at få din hjemmeside til at ligge bedre i søger… Read More
Søgemaskineoptimering (på engelsk: Search Engine Optimization, forkortes SEO) er en metode eller et værktøj, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner. Søgemaskineoptimering er optimering af teknik, indhold og links fra andre hjemmesider for at få din hjemmeside til at ligge bedre i søgeresultaterne i diverse søgemaskineresultater. Søgemaskineoptimering indeholder flere forskellige former søgninger; nyheder, billeder, videoer og geografi. Søgemaskineoptimering kan deles op i to dele, den første er On-Page Søgemaskineoptimering, som er den del du optimerer på selve hjemmesiden, mens den anden del er Off-Page Søgemaskineoptimering, som også kaldes Linkbuilding.
Metoden er dynamisk, hvilket vil sige, at en given placering i et søgeresultat aldrig er sikker. Søgemaskineoptimering er derfor et kontinuerligt arbejde, hvor man arbejder med, hvordan søgemaskinerne virker og hvilke kriterier, de har for at vise søgeresultater. Viden om hvad folk søger på, hvilke ord de bruger, når de søger og hvad, der får folk til at gå ind på hjemmesider, er værdifuld i Søgemaskineoptimering-sammenhænge.

SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization, eller på dansk: Søgemaskineoptimering. SEO er således et samlet udtryk for alt det du kan gøre, for at blive mere synlig i søgemaskinernes organiske (ikke betalte) søgeresultater.

Read Less
Member since: