Project Views
315
Appreciations
46
Followers
9
Following
10
CAT
Em dic Arnau Casanoves, vaig nèixer a Reus el 1988.
Des de ja fa força anys que tinc la pintura com el meu principal mitjà d’expressió, posteriorment van arribar més tècniques com l’escultura, el gravat, la fotografia, la ceràmica… Al llarg de la meva vida com artista he procurat hibridar-los tant com he p… Read More
CAT
Em dic Arnau Casanoves, vaig nèixer a Reus el 1988.
Des de ja fa força anys que tinc la pintura com el meu principal mitjà d’expressió, posteriorment van arribar més tècniques com l’escultura, el gravat, la fotografia, la ceràmica… Al llarg de la meva vida com artista he procurat hibridar-los tant com he pogut, per tal d’adaptar les tècniques a la meva expressió i buscar el meu llenguatge personal.

Vaig acabar grau superior de Pintura a l’Escola Massana de Barcelona, també he fet monogràfics d'escultura i ceràmica i estades en diversos tallers d'artistes com l’escultor i gravador Ramon Ferran de Reus, els artistes multidisciplinaris Marcel·lí Antúnez i Begoña Egurvide a Barcelona i el pintor Antonio Catalano de Castagnole Monferrato (Itàlia).

CAST
Me llamo Arnau Casanoves, nací en Reus el 1988. Des de ya hace bastantes años tengo la pintura como mi principal medio de expresión, posteriormente llegaron bastantes técnicas más como la escultura, el grabado, la fotografia, la cerámica… A lo largo de mi vida como artista he procurado hibridarlos tanto como he podido, para adaptar las técnicas a mi expresión i buscar mi lenguaje personal.

Termine grado superior de Pintura en la Escola Massana de Barcelona, también he echo monográficos de escultura y cerámica y estancias en varios talleres de artistas como el escultor y gravador Ramon Ferran de Reus, los artistas multidisciplinarios Marcel·lí Antúnez y Begoña Egurvide a Barcelona y el pintor Antonio Catalano de Castagnole Monferrato (Itàlia). Read Less
 • Assistant sculptor, engraver and medalist
  Ramon Ferran I Pagès — Reus, Spain
 • Technical assistant in photoshop
  Panspermia — Barcelona, Spain
 • Assistant artistic creation
  Universi Sensibili — Bergamo, Italy
 • Mechanical
  Industrias Preciber — Reus, Spain
 • Merchanical
  TEIXIDO — Riudecols, Spain
View Full Resume
Member since: