Share
Project Views
Appreciations
750
Followers
276
Following
45
Cat.
Curiós, experimental i meticulós. Són tres conceptes amb els quals em definiria per resoldre cada un dels projectes, sempre buscant la lògica, la contemporanïtat i la innovació de l’encàrrec en qüestió.
Sóc un dissenyador gràfic basat a Barcelona, que després d’haver estudiat a BAU i posteriorment a IDEP Barcelona, d’haver treballat a e… Read More
Cat.
Curiós, experimental i meticulós. Són tres conceptes amb els quals em definiria per resoldre cada un dels projectes, sempre buscant la lògica, la contemporanïtat i la innovació de l’encàrrec en qüestió.
Sóc un dissenyador gràfic basat a Barcelona, que després d’haver estudiat a BAU i posteriorment a IDEP Barcelona, d’haver treballat a estudis com Clase bcn i Esiete; i de resoldre tan projectes personals com per encàrrec, sempre busco nous reptes per créixer i millorar com a persona i com a professional.
Per qualsevol pregunta, proposta o dubte contacta amb mi sense dubtar-ho!
Gràcies per la visita! ☺

Mail: aleixfontco@gmail.com

-

Cast.
Curioso, experimental y meticuloso. Son los tres conceptos con los que me definiría para resolver cada uno de los proyectos, siempre buscando la lógica, la contemporaneidad i la innovación de el encargo en cuestión.
Soy un diseñador gráfico basado en Barcelona, que después de haber estudiado en BAU y posteriormente en IDEP Barcelona, de haber trabajado en estudios cómo Clase BCN y Esiete;y resolver tanto proyectos personales como por encargo, siempre busco nuevos retos para crecer y mejorar como persona y como profesional.
Para cualquier pregunta, propuesta o duda contacta conmigo sin dudarlo!
Gracias por la visita! ☺

Mail: aleixfontco@gmail.com

-

Eng.
Curious, experimental and meticulous. These are three concepts which define me to solve each project; always looking for logic, contemporaneity and innovation of each assignment.
I am a graphic designer based in Barcelona. After studied at BAU and later IDEP Barcelona, worked at Clase bcn and Esiete and resolve personal projects plus by order. I’m always looking for new challenges to grow and improve myself personal and professionally.
For any inquiry, proposal or query please contact me without hesitation!
Thanks for your visit! ☺

Mail: aleixfontco@gmail.com Read Less
  • Intern
    Clase Bcn — Barcelona, Spain
  • Graphic designer
    ESIETE — Spain
  • Intern
    Córdova-canillas — Barcelona, Spain
View Full Resume →
2015
Silver Laus (Laus Awards), "Senglars de Girona"

2014
Silver Laus (Laus Awards), "ORSAI"

2013
Bronze Laus (Laus Awards), "Converses de cafè"
2013-2014
IDEP - Postgraduate in Editorial and Corporate design.

2008-2012
BAU, design college of Barcelona - Graphic Design.
Member since: