Project Views
Appreciations
93
Followers
34
Following
26
About Design is Bas Masbeck, dat ben ik, grafisch ontwerper in Amsterdam. Ik ben een ZZP’er en dat bevalt mij erg goed. Op deze manier houd ik een persoonlijk contact met mijn klanten. Dat is voor de klant en ook voor mij wel zo prettig. Op deze manier kan er snel geschakeld worden waardoor de lijnen kort en de p… Read More
About Design is Bas Masbeck, dat ben ik, grafisch ontwerper in Amsterdam. Ik ben een ZZP’er en dat bevalt mij erg goed. Op deze manier houd ik een persoonlijk contact met mijn klanten. Dat is voor de klant en ook voor mij wel zo prettig. Op deze manier kan er snel geschakeld worden waardoor de lijnen kort en de processen effectief zijn.

Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring als grafisch ontwerper. Ik weet zo langzamerhand dus wel waarover ik het heb. Mijn roots kan je op LinkedIn bekijken. Ervaring heb ik op het gebied van grafisch ontwerp, huisstijl, corporate design, corporate- en brand identities, websites en editorial design. About design kan veel, maar niet alles. Vandaar dat ik, wanneer dat nodig is, de samenwerking zoek met communicatieadviseurs, strategen, tekstschrijvers en fotografen. Stuk voor stuk professionals waar ik al jaren mee samenwerk. Op deze manier kan een totaal pakket geleverd worden, en de klant goed worden bediend.

About Design is gespecialiseerd in het vaststellen/bepalen van de identiteit van uw organisatie die vervolgens visueel wordt weergegeven. Het gewenste imago van een organisatie wordt zichtbaar, dit gaat in onderling overleg. Het is belangrijk om eerst te bepalen wie je bent, om dit vervolgens te kunnen laten zien.

Door de persoonlijke kenmerken van uzelf, uw organisatie of product te typeren, wordt er een identiteit ontwikkeld die als een handschoen om uw organisatie past, maar daar ook een verlengstuk van is. Dit kan in alle lagen van de communicatie worden doorgevoerd. Van beeld tot typografie, fotografie, kleur en tone of voice. Ook het middelenpakket is van groot belang om het gewenste effect te bereiken. Read Less
 • Senior Graphic Designer
  About Design — Amsterdam, Netherlands
 • Senior Graphic Designer
  Edenspiekermann — Amsterdam, Netherlands
 • Senior Graphic Designer
  Total Identity — Amsterdam, Netherlands
 • Designer
  Metaform — Amsterdam, Netherlands
 • Designer
  Sdu Security Documents — The Hague, Netherlands
 • Designer
  Total Identity — Amsterdam, Netherlands
 • Intern
  Anthon Beeke — Amsterdam, Netherlands
View Full Resume
Member since: