Share
Project Views
Appreciations
123
Followers
42
Following
6
Velkommen til AarhusKontoret + Elektrisk. Vi er et reklamebureau. Vi bor i Aarhus og som alle andre bureauer er vi ikke bedre end det output vi producerer. Vores kan du se under "projects" og selv vurdere, hvad du synes om. For det er nemlig sagens kerne, når det kommer til reklame:

Man kan teoretisere i det uendelige og gør… Read More
Velkommen til AarhusKontoret + Elektrisk. Vi er et reklamebureau. Vi bor i Aarhus og som alle andre bureauer er vi ikke bedre end det output vi producerer. Vores kan du se under "projects" og selv vurdere, hvad du synes om. For det er nemlig sagens kerne, når det kommer til reklame:

Man kan teoretisere i det uendelige og gøre alt det rigtige. Nogle i den anden ende skal bare synes det er... "fedt". Længere er den ikke. Men det er nu også svært nok i sig selv og der er, i vores optik, ingen grund til at gøre det endnu sværere. Thansen.dk, Nyt Syn, Spinning Jewelry, Lego... de vælger os heller ikke fordi, vi snakker indviklet marketing'sk, men dansk. Nuvel, og hollandsk. Og norsk. Men ellers...

AarhusKontoret + Elektrisk er med andre ord et opgør med alt det overflødige og tidens tendens til at gøre alting mere komplekst - og i sidste ende dyrere - end det behøver være. Vi er sat i verden for at omsætte teorierne til kommunikation, som folk forholder sig til og i al beskedenhed er vi pisse-gode til det. Vi er et sammensat hold af branchens mest erfarne og prisvindene folk, både off- og online. Nu tænker du garanteret "jaja, det siger de allesammen". Og det gør de også.

Men et faktum er dog, at de brands vi arbejder for, er blandt de stærkeste i landet, i deres kategorier. Og at der til stadighed falder lidt hæder, ære og awards af, for det arbejde vi udfører for dem. Ikke at det er et mål i sig selv, men det modsatte er selvfølgelig heller ikke. Om det også virker? Tja, ellers var de jo ikke kunder på bureauet særlig længe, ihvertfald.

Et andet faktum er, at vi løser designopgaver til mærker, for hvem netop intelligent design er hele deres eksistensberettigelse - og det er de allermest krævende af slagsen. Bang og Olufsen feks. Her besidder vi en international erfaring, som du skal til udlandet for at finde (og dér skal du kigge dig godt for).

Et tredie faktum er, at "Elektrisk" ikke er en afdeling i Kazakstahn som roder lidt med nogle bannere, men en integreret del af AarhusKontoret, fordi 99% af alt hvad vi laver efterhånden indeholder elektroniske medier i en eller anden udstrækning. Faktisk er vi i gang med et større internationalt projekt for Spinning, som i den grad er elektrisk og vi glæder os som små børn til at vise dig det.

Og sådan kunne jeg uhøfligt blive ved i en uendelighed, men du er her slet ikke for at læse, jeg ved det godt. Klik så ind på de projects. Håber vi ses, hvem end du er. Don't be a stranger. Read Less
Member since: