Project Views
87
Appreciations
2
Followers
0
Following
0
Sinds september 2010 is fotografie een nieuwe serieuze hobby van me geworden, en heb ik ook mijn eerste spiegelreflex camera gekregen. Onderwerpen waar ik zoal in geinteresseerd ben zijn: Landschappen, dieren, macro, bloemen en planten, avond, en sport. Op veel vlakken wil ik mezelf dan ook wel verder ontwikkel… Read More
Sinds september 2010 is fotografie een nieuwe serieuze hobby van me geworden, en heb ik ook mijn eerste spiegelreflex camera gekregen. Onderwerpen waar ik zoal in geinteresseerd ben zijn: Landschappen, dieren, macro, bloemen en planten, avond, en sport. Op veel vlakken wil ik mezelf dan ook wel verder ontwikkelen door ook heel veel zelf te experimenteren. Door te “oefenen” met veel verschillende instellingen leer je zelf al een hele hoop. Fotografie leer je namelijk niet alleen maar uit een boek, dit leer je vooral door zelf veel ermee bezig te zijn. En het voordeel van de hedendaagse digitale fotografie is dat je zo de foto’s kan verwijderen waar je niet tevreden over bent. Sinds ik zelf 2 keer vader ben geworden ben ik zelf steeds meer gaan kijken naar de uitstraling van de mens, en dan vooral baby en kind. Sommge gezichten spreken dan ook echt boekdelen en de soms wel ondeugende emoties die ze uitstralen wil ik dan ook blijvend kunnen vastleggen. Dit is ook de reden dat ik in september (2014) ben begonnen aan de vakopleiding voor fotograaf. Ik wil uiteindelijk dan ook serieus aan de slag met newborn/baby/kinderen na het afronden van mijn opleiding.
Hiernaast blijft sport ook een mooi onderwerp, zo gaat mijn voorkeur uit naar hardloopwedstrijden, wielrennen en/of autosport.
Ook ga ik graag naar auto-evenementen zoals Interclassics, en de AutoRai.
Read Less
Member since: