Project Views
295
Appreciations
8
Followers
18
Following
158
Perfektionistisk designtalent med en kompromisløs forkærlighed for relevant og lækkert digitalt design til alle kommunikationsplatforme.

Jobbet som kreativ chef hos Skævt Reklame består af alt lige fra: Webdesign, strategisk konceptudvikling, usability og responsive design. I korte træk fascineres jeg af process… Read More
Perfektionistisk designtalent med en kompromisløs forkærlighed for relevant og lækkert digitalt design til alle kommunikationsplatforme.

Jobbet som kreativ chef hos Skævt Reklame består af alt lige fra: Webdesign, strategisk konceptudvikling, usability og responsive design. I korte træk fascineres jeg af processen fra idé til realiseret og relevant produkt. I sidste ende skulle mine idéer gerne indfri kundernes målsætning om både at flytte produkter og ændre forbrugernes adfærd.

Udover design er mine interesser fokuserede i den digitale retning. Derfor er min viden om de nyeste digitale trends, teknologier og platforme en selvfølgelighed. Med andre ord er jeg tilpas nok nørd til at vide, hvad koden og udviklingen gør for realisering af mit design.

Hos Skævt Reklame fokuserer vi på kvaliteten og effekten af vores løsninger. Det er ikke nok at lave en flot film, en app eller et website, hvis ikke produktet bliver brugt og dermed får den tiltænkte effekt.

Kast et blik på de ting, vi har lavet for vores kunder - og inviter dig selv på en kop kaffe. Det plejer der at komme mange spændende tanker ud af. Read Less
Member since: