Project Views
Appreciations
63
Followers
33
Following
21
CC DIMENSION denkt met u mee van concept tot eindproduct. De kracht is een creatieve en commerciële insteek en de architectonische/grafische achtergrond van de ontwerpers. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden tot samenwerking. Eigen ideeën zijn welkom, maar ook een paar woorden kunnen genoeg zijn voor een compleet … Read More
CC DIMENSION denkt met u mee van concept tot eindproduct. De kracht is een creatieve en commerciële insteek en de architectonische/grafische achtergrond van de ontwerpers. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden tot samenwerking. Eigen ideeën zijn welkom, maar ook een paar woorden kunnen genoeg zijn voor een compleet ontwerp. Hierdoor kunnen we een op maat gesneden samenwerking voor het binnen halen van een project realiseren.
CC DIMENSION werkt voornamelijk voor bedrijven, die hun product/project willen tonen aan relaties of nieuwe klanten willen overtuigen van hun ideeën. Deze bedrijven hebben een professionele 3D presentatie nodig om hun klant te overtuigen, maar hebben meestal niet de kennis, software en vooral niet de tijd in huis om deze te maken. CC Dimension is altijd voorzien van de nieuwste 3D CAD software, doordat er nauwe banden met Borm Groupe Zwitserland worden onderhouden. Hierdoor kunnen wij snel met een hoge kwaliteit een project presentatie verwezenlijken. Dit betekent voor u, dat u geen tijd en geld in software hoeft te investeren voor een professionele presentatie. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding zeer aantrekkelijk .
Een 3D presentatie zegt meer dan duizend woorden.
Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen, bel of mail gerust

Specialismen
Wij kunnen o.a. realistische 3D beelden maken voor uw project om:
• uw klant te overtuigen,
• nieuwe concepten te lanceren,
• commerciële doeleinden te ondersteunen,
• misverstanden in het project te voorkomen. Read Less
  • Owner
    CC Dimension — Netherlands
View Full Resume
Member since: