Showcase & Discover Creative Work Sign Up For Free
Hiring Talent? Post a Job

Bēhance

  • This is a project of the Italian restaurant reservation only a converted old traditional Japanese house with 100-year-old or more ago, the ceiling height near 7m.
    Box of kitchen surrounded by aluminum plate which is matted.
    Partition wall of glass that put a special smoke film.
    I hung the ceiling of stainless steel mirror finish on top of the counter seats.
    TheSE elements of the interior newly created, light of the courtyard was brought to this dim space.
    It is not than to contrast this old space materials and modern materials.
    Attempt to piece together while following the characteristics of this old traditional Japanese house's space have them called "In Praise of Shadows by Junichiro Tanizaki".