Showcase & Discover Creative Work Sign Up For Free
Hiring Talent? Post a Job

Bēhance

  • Pinewood Refurbishment
    South Wales
  • The existing property is a four storey town house overlooking Swansea bay. The projects response is inspired by its immediate site and from the classic essay on aesthetics 'In Praise of Shadows' by Jun'ichiro Tanizaki.

    We were asked to refurbish the subterranean level and reconnect this space to the main house.
    After careful reconfiguration, the existing ground floor south wall was removed to reveal panoramic views to the bay and Devon. This dramatically altered the perception of internal space and the connection to the outside.
  • main elevation
  • concealed storage wall in horizontal oak slats. The back face is painted black to create the illusion of infinite depth.
  • Concealed entertainment system.