Showcase & Discover Creative Work Sign Up For Free
Hiring Talent? Post a Job

Bēhance

 • MOTION TYPOGRAPHY 
  MOZGÓ TIPOGRÁFIA
  MOME
  2009
  Budapest, Hungary
  ,, Minél jobban ritkulnak a szavak, annál jobban sűrűsödik az igazság, s a végső lényeg a hallgatás táján van." (Ottlik Géza)  This video was made for a motion typography course. We got a quote and had to animate it using After Effects. I consider this work like an experience, since this was the first time, I used the software.
  The meaning of Ottlik Géza's quote is something like: The less words you use, the more truth you get, and the final essence is somewhere near to silence.


  Mozgó tipográfia kurzusra készített animáció, melynek során a fent idézett Ottlik Géza idézetet kellett mozgásba hozni. A videót egyfajta kísérletnek tekintem, mivel ez volt az első alkalom, hogy After Effecs-ben dolgoztam. Elkészítése során, éppen ezért jobban érdekelt a technika maga, mint a tartalom. Magát az idézetet is a technika felől, kissé kifordítva önmagából értelmeztem; miszerint megállás nélkül információval bombáznak minket a különböző médiumokon keresztül. Ritka az, ha nem szól sem a televízió sem a rádióból nem árad valami a háttérben. Ritka a csend, pedig néha megnyugtató lenn


 • Brigitta Forrai - Motion Typography (2009)