Showcase & Discover Creative Work Sign Up For Free
Hiring Talent? Post a Job

Bēhance

  • There was a wide field where stood 3 tall trees. It became the gathering of a community of young promising kids. The code name was the ¼ mile being at a ¼ mile of their houses. 20 years later, trees were cut down. Before cutting the 3rd one, our client decided to rent the space to be constructed, in the location of the third tree.
    We named it the Mile public house and the story began once again.
     
     
    We highlighted and created an atmosphere revealing the soul and the warmness of friendship. The area is processed in 4 spaces; a refined dining room, a washroom with a graphic story, a snug and a 50 feet long bar made out of the third tree which still is the central place to meet. The exterior walls recall the story about the site through a typographic tree inlaid in stone.
     
     
    Situated in the DIX30 neighbourhood , a lifestyle center in Brossard on the south shore of Montreal, Quebec, Canada.
    The space is 3600 sq. ft. / 334.5 meters