Showcase & Discover Creative Work Sign Up For Free
Hiring Talent? Post a Job

Bēhance

De Plaatwerkerij, Amsterdam, the Netherlands

  • 78
  • 2
  • 0
  • [for Ben Kraan architecten BNA, Bodegraven, the Netherlands]
    project architect: Klaas Vermaas
    http://www.linkedin.com/in/klaasvermaas
    Built 2013
     
    This postwar reconstruction era multitenant industrial building was redeveloped into studio units for the creative industry. Original details and skylights are part of  the design to maintain the industrial atmosphere. Added toilet and pantry units were designed to stand out and provide a contrast. 
  • Exterior after renovation and extension
  • Island pantry design
  • Mezzanine office space
  • Unit entrance design
  • Unit stairwell design
  • Rented unit interior (interior desgn by 3rd party)
  • Early proposal
  • Interior before renovation
  • Exterior before renovation