Showcase & Discover Creative Work Sign Up For Free
Hiring Talent? Post a Job

Bēhance

  • This project is a renovation of an office space into a multifunctional space, including workstations, showroom, conference room for presentations, food and client meetings. The main challenge was performing the renovation while the office remained fully functional, and to accommodate this, the work was carried out in phases. In accordance with the new concept for the function and detailing of the space, the office was transformed from enclosed and subdivided into an open plan space. The transformation was all encompassing – included were the work rooms, the kitchen and dining area, even the bathroom. All functional zones were separated by semi transparent dark glass partitions and were ranked in importance through the deliberate use of color and different materials. The design of the finishes focused on the use of wood, fabric, carpet and vinyl, while the color palate was derived from the office function – the sales of carpet and interior flooring.